• Wederom een familie/vriendentoernooi bij HV Dongen!

  Op zaterdag 8 juli 2023 nodigen we iedereen uit voor het familie/vriendentoernooi op het Theehuis, een gezelligheidstoernooi waarbij je zelf je eigen team kan samenstellen. Er wordt gespeeld in twee categorieën; een vriendenpoule en een familiepoule. Perfect om vlak voor de vakantie nog even lekker sportief bezig te zijn en gewoon gezellig met elkaar het seizoen af te sluiten! We starten in de middag met het toernooi, de precieze tijd hangt af van het aantal aanmeldingen. Aansluitend is er een BBQ. Voor deelname aan het toernooi vragen we inschrijfgeld van 10 euro per team.

  Doe je mee?

  Stel dan de komende weken een team samen met je vrienden/vriendinnen,ouders, buren, neefje, nichtje, kortom, iedereen die het gezellig vindt om een middag sportief bezig te zijn. Een team van 8 mensen is voldoende en talent of leeftijd speelt geen rol! Wel stellen we dit jaar de richtlijn dat het team uit maximaal de helft uit handballers mag bestaan, zodat we een leuke en sportieve competitie kunnen houden. Heb je een team compleet?  Geef dan je aanmelding door via de knop op de website van HV Dongen. Graag horen we dan ook van je hoeveel  mensen er zullen deelnemen aan de BBQ. De kosten hiervoor voor volwassenen zijn 15 euro, voor kinderen 7,50.

  De uiterste aanmelddatum is 10 juni, dus zorg dat je op tijd bent. Als je alleen wilt komen aanmoedigen en BBQ-en, ben je uiteraard ook van harte welkom. Geef dit dan duidelijk aan op het aanmeldformulier. HV Dongen wil graag foto’s maken van het toernooi om op Social Media te plaatsen. Bij aanmelding geef je hiervoor akkoord. Indien je dit niet wilt, mag je dat aangeven via toco@hvdongen.nl . Voor overige vragen kun je hier ook terecht.

  We hopen op een grote opkomst, waarin we met elkaar het afgelopen seizoen gezellig en sportief kunnen afsluiten!

   

  Groetjes,

  De toernooicommissie van HV Dongen