• Optie 1: €250,00 | Keuze 3, 5 of 10 jaar | Keuze voor team F, E, D, C, DS2, DS3 & HS2

• Bedrijfslogo wordt op website geplaatst en is zichtbaar rondom 't Theehuis.
    • Bedrijfslogo op banner* en is zichtbaar tijdens voor- en nabeschouwing met een speler bij thuiswedstrijden van de gekozen categorie. Deze worden via social media uitgezonden. Scan QR-code voor een demo.
    • Uitnodiging voor 2 personen voor een jaarlijkse sponsormiddag/avond voorzien van een hapje en drankje, aangeboden door HV Dongen.
    • Mogelijkheid bedrijfsbijeenkomst i.c.m. clinic.

Voor EUR 250,00 extra krijgt men een clinic aangeboden • gebruik van 't Theehuis voor een door het bedrijf in te vullen gelegenheid**

Optie 2: €500,00 | Keuze 3, 5 of 10 jaar | Keuze voor team DS1 of HS1

• 2 seizoenkaarten DS1
    • Bedrijfslogo wordt op website geplaatst en is zichtbaar rondom 't Theehuis.
    • Bedrijfslogo is zichtbaar voor publiek tijdens wedstrijden in de Salamander
    • Mogelijkheid bedrijfsbijeenkomst i.c.m. clinic.

Optie 3: €100,00 | Keuze 3, 5 of 10 jaar | Club van 100 (bedrijven)

• Vermelding op website en in 't Theehuis

Optie 4: €50,00 | Keuze 3 5 of 10 jaar | Club van 50 (particulier)

• Vermelding op website en in ’t Theehuis

* Maximaal 5 sponsoren per banner i.v.m. zichtbaarheid.

** Inclusief 2 consumpties. Overige consumpties zijn voor eigen rekening en komen ten goede aan de vereniging.

Bedragen worden jaarlijks automatisch geïncasseerd.

Download pdf formulier