• Welkom bij HV Dongen

  Welkom op de website van Handbalvereniging Dongen, de leukste handbalvereniging in Dongen en omgeving. Bij HV Dongen spelen we handbal op zowel hoofdklasse niveau, afdelings niveau en in de breedtesport. Onze leden variëren van de jongste jeugd tot en met de recreanten. Het ledenaantal is ongeveer 250 spelende leden waarvan ongeveer 60% van de leden jonger is dan 18 jaar. Wil je ons beter leren kennen? Lees dan verder op deze website. Om zo optimaal mogelijk op de hoogte te zijn volg je ons ook op Facebook en Instagram

 • Handbalvereniging Dongen, de vereniging die op dit moment enorm aan het opbloeien is. In 1956 is gestart met een klein clubje, spelend op een grasveld van de nabijgelegen voetbalvereniging. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vereniging met 250 leden, een eigen accommodatie en veel enthousiaste vrijwilligers. Voor alle betrokkenen staat plezier op de eerste plaatsplezier met elkaar en plezier in het sporten!  

  Teams en wedstrijden
  HV Dongen is een vereniging die zich richt op zowel prestatie- als recreatiesport. De vereniging heeft ongeveer 230 leden, variërend van peuters/kleuters, Mini’s vanaf 3 jaar tot senioren Dames en Heren teams. Ook is er een recreantenteam actief met dames die wekelijks een partijtje spelen. Er wordt vanaf de E-jeugd twee keer in de week getraind. De wedstrijden in de weekenden worden begeleid door coaches/ouders. 

  Activiteiten
  HV Dongen organiseert regelmatig activiteiten voor de leden, zowel gericht op handbal als andere feestelijkheden. Zo kennen we het schoolhandbaltoernooi in de herfstvakantie  en het Zomertoernooi om het seizoen af te sluiten. Vanuit Sjors Sportief kunnen basisschoolkinderen kennismaken met handbal. Voor leerlingen van de middelbare school is Try-Out het programma om kennis te maken met handbal. Op regelmatige basis worden sportclinics georganiseerd waar de leden weer wat extras kunnen leren. Genoeg te beleven dus!