• HV Dongen E4 team van de week

Zaterdag 26 november was  de E4 van HV Dongen team van de week bij de thuiswedstrijd van Dames 1 tegen Nieuwegein. De meiden waren op tijd aanwezig en mochten samen met de dames beginnen aan de warming-up. Na het warmlopen heeft Marion, trainster van dames 1, de meiden nog een aantal handbal spelletjes laten doen terwijl de meiden van dames 1 bezig waren met de warming-up voor de wedstrijd. Voor aanvang van de wedstrijd was het team present om samen met dames 1 de toeschouwers, de tegenstander en de scheidsrechter te begroeten. Na de begroeting volgden de high five’s met de speelsters van Nieuwegein en onze eigen dames. In de rust stond Kevin, keeper van heren 1, in het doel om te proberen de shoot-outs tegen te houden die onze E4 meiden op hem afvuurden. Na afloop van een spannende wedstrijd die gewonnen werd door HV Dongen konden de meiden van de E4 samen met dames 1 genieten van de overwinning met een traktatie in het sportcafé.