• HV Dongen gaat samen met het NHV (=Nederlands Handbal Verbond) en het BeweegBuro bij de start van het schooljaar handbal clinics geven aan leerlingen van de basisscholen in Dongen. In totaal zullen meer dan 80 klassen bezocht worden door docenten van het NHV en vrijwilligers van HV Dongen.

    Het NHV heeft voor basisscholen een speciaal programma opgesteld, “Gooi Jij De Bal Door’ om kinderen kennis te laten maken met handbal. Tevens wordt in het lesprogramma van het BeweegBuro gedurende de periode tot aan de herfstvakantie handbal opgenomen als lesstof. HV Dongen zal het BeweegBuro hierbij ondersteunen.

    In de herfstvakantie organiseert HV Dongen het schoolhandbaltoernooi voor alle leerlingen van basisscholen in Dongen. Scholen kunnen tot aan de herfstvakantie ook gebruik maken van de buitenaccommodatie van HV Dongen om te oefenen voor het schoolhandbaltoernooi. Kinderen worden ook uitgenodigd om in deze periode onbeperkt deel te nemen aan trainingen van HV Dongen. Kinderen ontvangen via een flyer hiervoor een uitnodiging.

    HV Dongen, het NHV en het BeweegBuro willen meiden en jongens van de basisschool op deze manier kennis laten maken met handbal waarbij het plezier voor de kinderen centraal staat.

    Flyer Uitnodiging Kennismakingstraining