• Eindelijk…

Wat hebben we lang gewacht op deze wedstrijd. Dé wedstrijd van het seizoen, tegen het team dat al de hele tijd eerste staat, waar we uit dik van verloren hebben, waar we zoveel zin in hadden, maar ook wel een beetje zenuwachtig over waren. Zenuwen heb ik zondag niet gezien bij “onze meiden”. Gewoon een lekker potje handballen, want de tegenstander wordt toch al kampioen. En dat was te zien. Wat was Dongen goed, echt een team. Samen verdedigen, samen aanvallen en ons dit keer niet van slag laten brengen door de verdediging van Avanti. Uiteraard ging niet alles goed en ook Avanti deed het goed, met 2 goede opbouwspeelsters en een hele snelle cirkel. Vooral de laatste 10 minuten was het spel van beide teams snel. De scheidsrechter heeft een goede workout gehad! De eindstand: 15-15, maar stiekem voelde het als een overwinning. Topmeiden!