De overheid heeft maandag 14 december nieuwe maatregelen bekend gemaakt.
Dinsdag 15 december heeft HV Dongen het bericht ontvangen dat sporthal de Salamander t/m dinsdag 19 Januari 2021 gesloten is.
Voor de teams van HV Dongen zijn alle trainingen en wedstrijden tot die datum ook geannuleerd.

Dinsdag 12 Januari worden waarschijnlijk de aanpassingen van de regels voor sporten bekend gemaakt. In de toekomst kijken kunnen wij ook niet en we hopen, net als jullie, dat we na 19 januari weer mogen starten met trainen en spelen van onderlinge wedstrijden voor zowel jeugd als senioren.

Leden die hun conditie nog op peil willen houden zullen via de teams app een voorbereidingsprogramma ontvangen wat individueel uitgevoerd kan worden.

De leden van de Technische Commissie, met ondersteuning van trainer en speelsters dames 1, zijn druk bezig om het technisch plan van HV Dongen op te stellen. De verwachting is dat het plan in Januari in enige vorm gepresenteerd kan worden aan de trainers.

We willen iedereen, ondanks de vervelende omstandigheden, een prettig kerstfeest wensen en een gelukkig nieuwjaar.